MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Karjeras nedēļa 2016

Papildināts 2016. g. 12. oktobrī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Karjeras nedēļa 2016

Karjeras nedēļas pasākumos piedalās arī Kuldīgas Galvenā bibliotēka, kas sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldības Izglītības nodaļu un Nodarbinātības valsts aģentūru organizē konkursu vidusskolēniem “ES BŪŠU… darba tirgū”.

Piedaloties konkursā, jaunieši iepazīs dažādas datu bāzes un apgūs prasmes iegūt informāciju par darba tirgu, notikumiem, dažādām profesijām senāk un šobrīd, par cilvēkiem, kuri ar savu darbu kļuvuši pazīstami Kuldīgā, Latvijā un pasaulē, kā arī citus faktus.

Konkursa jautājumi sagatavoti elektroniskā formā un atbildes jāiesniedz elektroniski. Atbildes uz jautājumiem jāmeklē Kuldīgas Galvenās bibliotēkas elektroniskajā katalogā un grāmatās bibliotēkas fondā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas datu bāzēs, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras vietnē.

Lai pareizi atbildētu, jāseko meklēšanas ceļam, kas dots pēc katra jautājuma. Par katru pareizu atbildi konkursa dalībnieki saņems vienu punktu, un balvas iegūs seši labākie.

Konkursa jautājumi pieejami: http://ej.uz/konkursa_jautajumiem.

Pārbaudīt savas zināšanas un apgūt jaunas prasmes var jebkurš, tikai jāņem vērā, ka atbildes uz dažiem jautājumiem var atrast tikai grāmatās un balvas saņems tikai konkursa dalībnieki.

Pareizās atbildes Kuldīgas Galvenās bibliotēkas vietnē http://biblio.kuldiga.lv/ tiks publicētas 12. oktobrī.