MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Latvijas bibliotēkās sākas erudīcijas spēle „Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!”

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Latvijas bibliotēkās sākas erudīcijas spēle  „Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!”

Otrdien, 1. martā Latvijas bibliotēkās tradicionāli tiek dots starts erudīcijas spēlei „Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!”, kas norisināsies līdz 22. martam līdztekus balsojumam par Gada monētu 2015.

Izzināt Latvijas monētas aizraujošā erudīcijas spēlē zinību resursā Letonika.lv un iegūt vērtīgas un skaistas balvas bibliotēku apmeklētājiem piedāvā sabiedrība Tilde un Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar Latvijas Banku.

Spēlē „Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!” sacensība, kā jau ierasts, norisināsies gan individuālajā – bibliotēku lietotāju starpā, gan bibliotēku līmenī. Bibliotēku reģistrētie lietotāji varēs cīnīties par vērtīgām balvām, taču spēlē piedalīties aicināts ikviens interesents, pārbaudot savas zināšanas un meklējot pareizās atbildes uz spēles jautājumiem.

Sabiedrība Tilde uztur un attīsta zinību resursu letonika.lv (www.letonika.lv). Letonika.lv ir ceļvedis Latvijas kultūrā, vēsturē, valodā, dabā un literatūrā - uzticams avots ar plašu informāciju par Latviju, viena no apjomīgākajām un kvalitatīvākajām digitālās informācijas krātuvēm latviešu valodā. Tas aptver digitālās enciklopēdijas, daudzvalodu tulkojošās, skaidrojošās un terminu vārdnīcas, audiovizuālo krātuvi, latviešu literatūras pilnteksta bibliotēku.