MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

E-žurnāli pedagogiem un vecākiem

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
E-žurnāli pedagogiem un vecākiem

Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā pieejami pieci izglītības tematikai veltīti e-žurnāli.

„Skolas Vārds” ir iknedēļas e-žurnāls, kas veltīts izglītības jautājumiem, sākot no atbildīgo valsts iestāžu lēmumu skaidrojumiem, beidzot ar skolotāju pieredzi un viedokļiem. Žurnālā var lasīt analītiskus rakstus, intervijas ar pieredzējušiem izglītības speciālistiem, rakstus par mūžizglītību, tālākizglītību un ārvalstu pieredzi.

Žurnālā "Skolas Psiholoģija” atklāj, kā iepazīt sevi labāk caur skolotāja darbu. Dažādās nozarēs strādājošie psihologi, domātāji, izaugsmes treneri, lektori un
citi speciālisti atbild uz skolotājus interesējošiem jautājumiem. Žurnālā var iepazīties ar praktiski izmantojamām tehnikām un metodēm sevis iepazīšanai, apzināšanai un izprašanai.

Žurnālā „Pirmsskolā” pirmsskolas pedagogi var lasīt par visu aktuālo, kas skar izglītību līdz skolas gaitu sākšanai, speciālistu viedokļus un ieteiku­mus, diskusijas, izzināt Latvijas un ārvalstu kolēģu pieredzi. Aktuāli raksti, psihologu ieteikumi, rotaļnodarbību apraksti, pasākumu scenāriji, praktiska pirmsskolu pieredze, metodiskie materiāli.

Žurnāls „Pirmsskolas Izglītība” iepazīstina ar visu aktuālo, kas skar izglītību līdz skolas gaitu sākšanai, piedāvā speciālistu viedokļus un ieteikumus, diskusijas, Latvijas un ārvalstu kolēģu pieredzi. Žurnālā var iepazīties ar jaunām mācību metodēm, mācību materiāliem, spēlēm, ko pedagogi praktiski var pielietot savā darbā. 

Žurnāls „Vecākiem” ir adresēts pirmsskolas un skolas vecuma bērnu vecākiem ar mērķi mudināt vecākus turpināt atbildīgi domāt par savu bērnu fizisko un emocionālo veselību, psiholoģiju un skološanās procesiem.