MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Bibliotēkā jauni žurnāli

Papildināts 2016. g. 03. februārī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Bibliotēkā jauni žurnāli

Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā 2016. gadam abonēti 103 nosaukumu preses izdevumi.  Savus lasītājus gaida arī daži jauni periodiskie izdevumi.

„Latvijas Būvniecība” ir vienīgais profesionālais izdevums būvniecības nozares vadītājiem Latvijā. Tā misija ir sekmēt ilgtspējīgas būvniecības kvalitāti Latvijā, būt par galveno būvniecības nozares attīstības virzītāju, vienot būvniekus kopējo mērķu sasniegšanai un lobēt nozares intereses visos Latvijas biznesa un varas līmeņos.

“Meža Avīze”  informē par aktuālākajiem notikumiem Latvijas meža nozarē - meža nozares ekspertu vērtējumi, intervijas ar nozares profesionāļiem un vadošajiem speciālistiem, jaunākās meža nozares tehnoloģijas, kokmateriālu aktuālo cenu apkopojumi u.c.

“Profi” – lauksaimniecības tehnikas žurnāls, kurā apkopota informācija par jaunāko modeļu izmēģinājumiem, fermu aprīkojumu, saimnieku pieredzi. Te atrodami ieteikumi lietotās tehnikas pircējiem un praktiski padomi tehnikas uzturēšanai. Lauksaimniecība kā plaukstošs bizness, nevis izdzīvošana!

“Agro Tops” - profesionāls lauksaimniecības žurnāls zemniekiem un lauku uzņēmējiem Viss par augkopību, lopkopību, dārzkopību un tehniku.

Militārais žurnāls “Tēvijas Sargs” ir vienīgais izdevums latviešu valodā, kurš sniedz detalizētu militāra rakstura informāciju un informāciju par aktualitātēm aizsardzības jomā, informē par Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku darbu, valsts politiku aizsardzības jomā, bruņojumu un militāro tehniku.

“Planētas noslēpumi” - žurnāls, kas atklāj intriģējošus faktus par nezināmo, šķetina vēstures līkločus un nākotnes pareģojumus, ielūkojas slavenāko noziegumu shēmās, iepazīstina ar slepeniem arhīviem un neticamām zinātnieku iecerēm.

“IEVAS Padomu avīze” ir nedēļas izdevums, kas piedāvā labākos padomus, kā paveikt attiecīgās nedēļas darbus mājā, dārzā un virtuvē, informē par aktualitātēm veselības jomā, sadzīvē, sociāliem jautājumiem, iesaka labākos pasākumus, ko nepalaist garām.