MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Seminārs jaunajiem uzņēmējiem

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Seminārs jaunajiem uzņēmējiem

Ceturtdien, 7.maijā no plkst. 13.45 līdz 15.00, Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks Europe Direct informācijas centra (EDIC) Ventspils seminārs “Biznesa modelēšana. Sava produkta izveide”.

Turpinot pasākumu ciklu potenciālajiem un esošajiem biznesa uzsācējiem, EDIC Ventspils piedāvā Daces Briedes-Zālītes lekciju “Biznesa modelēšana. Sava produkta izveide. Ko ņemt vērā, domājot par sava produkta izveidi? Tipiskākās kļūdas. Savas produkta nišas izveide”.

Lekcijā D.Briede- Zālīte prezentēs gandrīz divu gadu desmitu praktiskā darbā uzkrātās idejas, dalīsies pieredzē kā izvairīties no kļūdām. Pasākuma dalībnieki uzzinās, kam pievēršama uzmanība, veidojot savu produktu,  kā nepieļaut kļūdas, uzklausīs praksē pielietojamas  idejas un atzinumus.

D.Briede Zālīte strādājusi „Shell Latvia”, „SEB Unilīzings”, apdrošināšanas akciju sabiedrībā „Balta” (RSA Insurance), kā arī „Baltcom TV” periodā, kad par kompānijas akcionāriem kļuva „AXA Equity”. Šajos uzņēmumos Dace ir vadījusi gan korporatīvo, gan ‘retail’ biznesu un atbildējusi par klientu apkalpošanu visā Latvijā. Uzkrātā pieredze un akadēmiskās zināšanas tiek pielietotas darbinieku darba snieguma izvērtēšanai un atbalstam, kā arī vadības komandu aprīkošanā ar darba snieguma uzlabošanas instrumentiem. Daces lielākā vadītā komanda – 1000 darbinieki, lielākais sasniegtais gada apgrozījums - 60,6 miljoni latu, apkalpojot 200 000 klientu - privātpersonu un 23 000 juridisko klientu.

Pasākumu organizē Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils, kura darbību finansē Eiropas Komisija.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Informācija:
Vija Baško
EDIC Ventspils asistente
vija.basko@ventspils.lv
Tālr. 63623231