MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Tikšanās ar EK pārstāvniecības Latvijā vadītāju Innu Šteinbuku

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Tikšanās ar EK pārstāvniecības Latvijā vadītāju Innu Šteinbuku

Trešdien, 27.augustā, no plkst.10.00 līdz 11.15 Ventspils bibliotēkas Europe Direct informācijas centrā (EDIC) Ventspils Akmeņu ielā 2, II stāvā,  viesosies Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka.

Inna Šteinbuka aicina uz sarunu mediju pārstāvjus un sabiedriski aktīvus pilsoņus- studentus, jauniešus, uzņēmējus, pensionārus, ikvienu sabiedriski aktīvu iedzīvotāju. Sarunas tēma- Eiropas Savienības (ES) aktualitātes un atbildes uz auditorijas uzdotajiem jautājumiem. 

EDIC Ventspils, iekļaujoties Europe Direct informācijas tīklā, kas darbojas visā Eiropas Savienībā, piedāvā iedzīvotājiem informāciju par ES pēc iespējas tuvāk viņu dzīvesvietai. Ventspils EDIC darbības reģions aptver ne tikai Ventspils pilsētu un Ventspils novadu, bet arī Kuldīgu un Kuldīgas novadu, Talsus un Talsu novadu.

Centrs atrodas Ventspils Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2, II stāvā. Apmeklētājiem tas atvērts darba dienās no 11.00-19.00, sestdienās no 10.00-16.00. Informāciju var saņemt uz vietas, pa tālruni vai faksu 63627362, vai e-pastā edic@ventspils.lv. Centra apmeklētāji bez maksas var izmantot datoru ar interneta pieeju, biroja tehniku, piedalīties centra organizētajos publiskajos pasākumos.

Par EDIC un ES aktualitātēm var uzzināt Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē-  http://www.biblioteka.ventspils.lv kā arī  Twitter: @EDICVentspils, Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/edic.ventspils/, Facebook: EDIC Ventspils .

EDIC Ventspils darbību finansiāli atbalsta Eiropas Komisija.

Aicinām būt aktīviem un izmantot iespēju klātienē tikties ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāju Innu Šteinbuku!

Informāciju sagatavoja
Vija Baško
EDIC Ventspils asistente
vija.basko@ventspils.lv
tālr. 6323231