MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Bezmaksas seminārs biznesa uzsācējiem

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Bezmaksas seminārs biznesa uzsācējiem

16.augustā no plkst. 10:00 līdz plkst. 12.30 jaunie uzņēmēji un ideju autori aicināti apmeklēt bezmaksas semināru "Tirgus un konkurentu izpēte" Ventspils bibliotēkas Europe Direct Informācijas centrā (EDIC),  kas atrodas Galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2.

Jauno uzņēmēju pieredze rāda, ka ļoti bieži reālā tirgus situācija krasi atšķiras no iepriekš (pirms biznesa uzsākšanas) pieņemtā. Šādā gadījumā nereti tiek zaudēts daudz laika un finanšu resursu. Tāpēc ir aktuāls jautājums – kā veikt pamatotu tirgus potenciāla un konkurences novērtējumu?

Savā pieredzē ar semināra dalībniekiem dalīsies stratēģis Edgars Strolis, kas mārketinga un reklāmas jomā darbojas jau gandrīz 20 gadus. Viņam ir pieredze jaunu tirgu auditēšanā un apguves stratēģiju izstrādē, strādājot ar vadošiem Latvijas un starptautiskiem zīmoliem (Norea, Balta, Garnier, Jysk, Vaillant u.c.). Edgars ir kaislīgs efektivitātes aizstāvis un visvairāk ciena tos, kas "izslāpuši” pēc atdeves un rezultāta.

Seminārā aplūkotās tēmas:

·         Tirgus potenciāla novērtēšana,

·         Konkurentu novērtēšana,

·         Praktisku piemēru analīze.

Pieteikties semināram var līdz 15.augustam, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv

Semināru organizē  Europe Direct Informācijas centrs Ventspils un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studija.  

EDIC Ventspils darbību finansiāli atbalsta Eiropas Komisija. VATP Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Informācija :
Vija Baško
EDIC Ventspils
vija.basko@ventspils.lv
tālr. 63623231