MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Tikšanās ar Lindu Jākobsoni - Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāju

Papildināts 2014. g. 08. maijā
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Tikšanās ar Lindu Jākobsoni - Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāju

9. maijā plkst. 13:20  Kuldīgas Mākslas nama semināru zālē būs tikšanās ar Lindu Jākobsoni - Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāju.

Šobrīd Latvija aktīvi gatavojas prezidentūras laikam un ikvienam sabiedrības loceklim ir iespēja iesaistīties prezidentūras veidošanā. Tādēļ tikšanās mērķis ir  informēt ikvienu interesentu par to, kas ir prezidentūra un kā norisinās Latvijas prezidentūras sagatavošanās process, kāds ieguvums Latvijai būs no tās un kā  iesaistīties Latvijas prezidentūras veidošanā.

Linda Jākobsone strādājusi Eiropas integrācijas biroja Informācijas departamentā, Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā, kā arī bijusi Eiropas Savienības informācijas aģentūras direktore. Tāpat Linda Jākobsone strādājusi Sabiedriskā politikas centrā PROVIDUS par Eiropas politikas asociēto pētnieci un sabiedriskās politikas portālā politika.lv. 

Foto: Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē logotips