MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Pasākumi Kuldīgas, Alsungas un Skrundas novadu bibliotēkās aprīlī

Papildināts 2014. g. 03. aprīlī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Pasākumi Kuldīgas, Alsungas un Skrundas novadu bibliotēkās aprīlī

Kā katru mēnesi, arī aprīlī Kuldīgas, Alsungas un Skrundas novada bibliotēkas savus lasītājus iepriecinās ne tikai ar jaunu grāmatu klāstu, bet arī ar dažādiem interesantiem pasākumiem un izstādēm. 

Kurmāles pagasta Priedaines bibliotēkā aprīļa vidū būs redzama novadpētniecības izstāde par dažādiem notikumiem un personībām Priedainē. Notiks arī atmiņu pēcpusdiena, kurā ikviens aicināts dalīties atmiņās par tur pavadīto laiku. 

Arī Laidu pagasta Sermītes bibliotēkā būs izstādīti novadpētniecības materiāli, bet tur lielāks uzsvars tiks likts uz bibliotēkas vēsturi, savukārt Turlavas bibliotēka aprīlī izsludinās konkursu "Interesantā Turlava" , kura ietvaros tiks gaidīti dažādos laikos filmēti videomateriāli. Konkurss norisināsies visu aprīļa un maija mēnesi.

23. aprīlī novadu bibliotēkas uz Kuldīgu vedīs aktīvākos Bērnu Žūrijas dalībniekus uz kopīgu pasākumu ar mūziķu Sabīnes Berezinas un Rassel piedalīšanos.

Aprīlī neiztiks arī bez tikšanās ar rakstniekiem - Rendas pagasta bibliotēkā viesosies Dace Priede, Turlavā Lūcija Strauta, gluži nesen iznākušās ggrāmatas "Ola, kura negribēja krāsoties" autori, Skrundas bērnu bibliotēkā viesosies jaunā rakstniece Ilze Liliāna Muižzemniece, savukārt pieaugušos skrundeniekus priecēs Dace Judina pasākumā „Detektīvu klubs izbraukumā”.

Sīkāk ar pasākumu plānu var iepazīties pievienotajā pielikumā.

Attēlā: Bērnu Žūrijas - 2013 noslēguma pasākums ar grupu MUSIQQ. Foto no Bērnu Literatūras Centra arhīva.

PDF