MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Mākslas namā skatāma Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas noslēguma izstāde.

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Mākslas namā skatāma Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas noslēguma izstāde.

No 4. – 12. augustam Kuldīgas novada , Pelču muižā norisinājās, profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētā fotogrāfijas vasaras skola. Tā Latvijā notika jau septīto gadu un šogad Kuldīgā pulcējās fotogrāfi no 24 pasaules valstīm, kas atlases kārtībā ieguvuši iespēju piedalīties starptautiski augsti novērtētu fotogrāfijas pasniedzēju meistarklasēs. Visu nedēļu studenti pasniedzēju vadībā strādāja pie jaunu fotogrāfijas sēriju veidošanas, eksperimentēja un izaicinās vidi un priekšstatus par sevi un fotogrāfiju.

Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas laikā studenti starptautiski atzītu meistaru vadībā strādāja pie jaunu fotogrāfiju sēriju veidošanas, eksperimentēja un izaicināja vidi un priekšstatus par sevi un fotogrāfiju.

Kā katru gadu, ISSP autoru radītos darbus nodod skatītāju vērtējumam izstādē, kas šobrīd skatāma Kuldīgas Mākslas namā 1905. gada ielā 6.

Izstādes darba laiki  Mākslas namā: no trešdienas līdz svētdienai, plkst.10.00 – 16.00; izstādi varēs aplūkot līdz 8. septembrim.