MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Diskusija “Izglītība kā investīcija. Kā nezaudēt vēlmi iepazīt pasauli?” ar Ingu Pāvulu

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Diskusija “Izglītība kā investīcija. Kā nezaudēt vēlmi iepazīt pasauli?” ar Ingu Pāvulu

10. maijā plkst. 17.00 Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā notiks sarunu cikla "Demokrātija un iekļaušanās bibliotēkā" diskusija, kas būs veltīta izglītības un mācīšanās vērtībai jebkurā vecumā - “Izglītība kā investīcija. Kā nezaudēt vēlmi iepazīt pasauli?”. Diskusiju vadīs izglītības eksperte un supervizore Inga Pāvula. Sarunas laikā tiks risināti jautājumi par izglītības nozīmi un veidiem, kā saglabāt interesi par mācīšanos visā dzīves gaitā.

Diskusijas notiks Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā, kā arī platformā Zoom.
REĢISTRĒJIES: https://ej.uz/diskusija_kuldiga24


Pasākumu cikls "Demokrātija un iekļaušanās bibliotēkā” tiek organizēts sadarbībā ar Kurzemes NVO centrs, projekta "Eiropas izaicinājums" (The Europe Challenge) ietvaros. Šis pasākumu cikls ir vērsts uz ideju apmaiņu, sociālo iekļaušanu un pilsonisko aktivitāti, tādējādi veicinot demokrātijas attīstību sabiedrībā. Bibliotēka kā šādu pasākumu centrs nodrošina plašu platformu dažādu viedokļu un domu izpausmei, tādējādi veicinot iekļaujošu un atvērtu diskusiju kultūru.
Vairāk: https://ieej.lv/dM1Yn

“Eiropas izaicinājums” (The Europe Challange) ir gadskārtēja programma, kas pulcē kopā bibliotēkas un kopienas visā Eiropā, lai risinātu aktuālas problēmas to vietējos reģionos. Programmu pirmo reizi izveidoja 2020. gadā Eiropas Kultūras Fonds un sadarbības partneri. “Eiropas izaicinājuma” īstenošana tiek atbalstīta ar Fondazione Cariplo, Skotijas bibliotēku un informācijas padomes un publiskiem finanšu līdzekļiem, kas piešķirti caur Anglijas Mākslas padomi.