MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Dzejas mēnesis Kuldīgas un Skrundas novadu bibliotēkās

Papildināts 2014. g. 02. oktobrī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Dzejas mēnesis Kuldīgas un Skrundas novadu bibliotēkās

Septembrī notiek ikgadējās - šogad jau 50. - Dzejas dienas. Ikvienā Latvijas pilsētā tās tiek atzīmētas ar dažādiem pasākumiem, un arī Kuldīgas un Skrundas novados šis gads nav izņēmums. 

Kuldīgas un Skrundas novada bibliotēkas ir sastādījušas bagātīgu Dzejas dienu programmu, kurā sev saistošu pasākumu var atrast ikviens dzejas cienītājs. 

Interesantu pasākumu saviem lasītājiem sarūpējusi Kurmāles pagasta Priedaines bibliotēka - Dzeja mežā, kas iecerēta kā pastaiga pa Kabiles dabas taku Jāņa Baltvilka dzejas noskaņās. Par nokļūšanu Kabiles pagastā un piedalīšanos pasākumā interesēties pie Priedaines bibliotēkas vadītājas Lāsmas (63323391).

Savukārt Kuldīgas Galvenā bibliotēka kopā ar Kuldīgas novada muzeju 20. septembrī aicina ikvienu kuldīdznieku un pilsētas viesi uz pēcpusdienas tēju kopā ar dzejnieku Arti Ostupu Bangerta villā. 

Jaunos dzejdarus būs iespēja dzirdēt 12. septembrī plkst 19:00 Kuldīgas autoostā (Adatu ielā 9) pasākumā "Sirds uz perona" - https://www.draugiem.lv/ev/18624382/sirds-uz-perona 

Ar visiem pasākumiem var iepazīties klāt pievienotajos pielikumos (PDF).

Dzejas dienu festivāls - http://dzejasdienas.lv/2014/ 

PDF