MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Aicinām iesūtīt grāmatu citātus galda spēles izveidei

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Aicinām iesūtīt grāmatu citātus galda spēles izveidei

Aicinām piedalīties citātu vākšanā! Kuldīgas Galvenā bibliotēka un Kurzemes NVO projekta "Eiropas izaicinājums" ietvaros veido galda spēli, kura tiks izmēģināta šī gada Demokrātijas festivālā. Tāpēc aicinām grāmatu draugus dalīties ar saviem ieteikumiem un līdzdarboties galda spēles izveidē, iesniedzot grāmatu citātus šeit: https://ej.uz/meklejamcitatus

Citātu tēmas:

  • ▪️ vientulība,
  • ▪️ mācīšanās un izglītība,
  • ▪️ LGBT+,
  • ▪️ dzimumu līdztiesība,
  • ▪️ sociālā iekļaušana (visdažādāko sociālo grupu).

 

Spēle top programmā "Eiropas izaicinājums" (The Europe Challenge) projekta "Demokrātija un iekļaušanās bibliotēkā" ietvaros, ko īsteno Kuldīgas Galvenā bibliotēka sadarbībā ar Kurzemes NVO centru.

“Eiropas izaicinājums” (The Europe Challange) ir gadskārtēja programma, kas pulcē kopā bibliotēkas un kopienas visā Eiropā, lai risinātu aktuālas problēmas to vietējos reģionos. Programmu pirmo reizi izveidoja 2020. gadā Eiropas Kultūras Fonds un sadarbības partneri. “Eiropas izaicinājuma” īstenošana tiek atbalstīta ar Fondazione Cariplo, Skotijas bibliotēku un informācijas padomes un publiskiem finanšu līdzekļiem, kas piešķirti caur Anglijas Mākslas padomi.