Muzikāla dzejas pēcpusdiena kopā ar dzejnieku Jans Ikes un mūziķi Rūtu Ķergalvi

2021. g. 06. septembrī
Papildināts 2021. g. 06. septembrī

Sestdien, 11. septembrī, Kuldīgas Mākslas namā (1905. gada iela 6) plkst. 14.00 aicinām uz muzikālu dzejas pēcpusdienu kopā ar dzejnieku Jans Ikes un mūziķi Rūtu Ķergalvi. Ieeja pasākumā bez maksas, uzrādot derīgu "Covid-19" sertifikātu.

Jans Ikes par sevi saka: "sava dzīves ceļa noteicējs un gājējs, sapņotājs. Tik daudz kas dzīvē izmēģināts, dažādi mūzikas instrumenti turēti rokās... tomēr visērtāk rokās gulstas rakstāmspalva".

Rūta Ķergalve  - mūziķe, dziesmu autore ir no Kuldīgas. Absolvējusi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmiju kā džeza un populārās mūzikas vokāla skolotāja.  Ar dažādiem muzikāliem projektiem piedalījusies  festivālos Latvijā (Festivāls Bildes , Give&Get, Festivāls Vārti, LiveFest u.c.). Piedalījusies arī Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā „Supernova 2020”. Šobrīd, pēc vairākiem gadiem, kas pavadīti Rīgā, atgriezusies  Kuldīgā.  Dabas tuvums un  miers iedvesmo muzikālo jaunradi.. R.Ķergalves mūzikā dzirdamas džeza, folkmūzikas un popmūzikas iezīmes,kas  kopā ar savdabīgo vokālu un kompozicionālo uzbūvi veido Rūtas muzikālo rokrakstu.