Bibliotēka slēgta līdz 12. maijam

2020. g. 08. aprīlī

Saskaņā ar Ministru kabineta lēmumu par ārkārtas situācijas pagarinājumu valstī, lai ierobežotu koronavīrusa COVID-19 izplatīšanos, informējam, ka līdz 12. maijam slēgta Kuldīgas Galvenā bibliotēka, visas Kuldīgas novada bibliotēkas pagastos, kā arī Kuldīgas Mākslas nams. 

Joprojām tiks nodrošināti attālinātie pakalpojumi – bezkontakta grāmatu izsniegšana, virtuālās uzziņu konsultācijas u.c.
Informācijai, grāmatu pasūtīšanai un saziņai ar bibliotēku zvanīt uz nr. 25618263, 63350281 vai rakstīt uz e-pastu: biblioteka@kuldiga.lv.
Kuldīgas, Alsungas un Skrundas novada pagastu bibliotēku kontakti: http://biblio.kuldiga.lv/?s=52&section=pagastu_bibliotekas
Kuldīgas Mākslas nams: nr. 25600623, e-pasts: makslasnams@kuldiga.lv

 

Aicinām šajā laikā saudzēt savu un apkārtējo veselību, un lūdzam neatgriezt bibliotēkā izsniegtās grāmatas. Grāmatu nodošanas termiņus mēs automātiski pagarinām, un uzticamies mūsu lasītājiem, ka tās tiks atgrieztas bibliotēkā, kad situācija valstī būs drošāka.

Iesakām izmantot 3td.lv e-grāmatu bibliotēku: www.ej.uz/ebiblioteka !

 

Informācija par Covid-19 un ārkārtas situāciju valstī: https://arkartassituacija.gov.lv/; https://mk.gov.lv/; https://www.km.gov.lv/lv.

 

Novēlām visiem stipru veselību un pozitīvu garastāvokli!

 

Ar bibliotēku joprojām varat komunicēt Facebook, Instagram, Twitter kontos, kā arī, zvanot uz nr. 25618263, 63350281, vai rakstot uz e-pastu: biblioteka@kuldiga.lv, jo darbs un ikdiena turpinās!