Tiks atklāta senioru skola

2019. g. 04. janvārī

Trešdien, 9. janvārī, plkst. 11.00, Kuldīgas Mākslas namā, tiks atklāta Kuldīgas Senioru skola. Pasākumu programmā būs svinīgās uzrunas un apsveikumi, tikšanās ar socioloģi, Krāslavas senioru skolas dibinātāju Tatjanu Azamatovu.

“Kuldīgas Senioru skola” ir bezmaksas neformālās izglītības kurss pensijas un pirmspensijas vecuma cilvēkiem. Apmācības “Kuldīgas Senioru skolā” dos iespēju iegūt ne tikai mūsdienīgas zināšanas, bet arī diskutēšanas un komunicēšanas, kā arī cita viedokļa pieņemšanas prasmes. Nodarbības plānotas trešdienās no plkst. 11.00 Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā

“Kuldīgas Senioru skolas” pamatprincipi ir trīs  lieli  bloki – jaunas  zināšanas, radošas darbnīcas un fiziskas aktivitātes. Tādēļ tiek aicināti cilvēki, kuri var sniegt ne tikai teorētiskas zināšanas, bet arī iemācīt praktiskas iemaņas.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par sevi, par to, kā esam saistīti ar citiem cilvēkiem, ar vidi, vingrināt prātu, mācīties par interesējošām lietām neformālā gaisotnē, uzlabojot savas dzīves kvalitāti – “Kuldīgas Senioru skola” gaida Jūs! Lietderīga un patīkama laika pavadīšana, optimisma, motivācijas un enerģijas pieaugums, personīgais gandarījums - tas viss ir pieejams Jums bez maksas!

Jautājumu vai informācijas nepieciešamības gadījumā, sazinieties ar Anitu Laulu (Tel.nr. 22356018) vai Rutu Orlovu (Tel.nr. 26467724).