MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Lasi jaunās grāmatas!

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Lasi jaunās grāmatas!

Kuldīgas Galvenā bibliotēka atkal piedāvā saviem lasītājiem jaunas grāmatas. 

Kirkegoriskie lasījumi. - Rīga : LU Filozofijas un socioloģijas institūts, 2014

Kolektīvās monogrāfijas mērķis ir sniegt ieskatu ikgadējo dāņu teologam un filosofam Sērenam Kirkegoram veltīto zinātnisko konferenču/ zinātnisko lasījumu vēsturē, tematikā un filosofiskās ievirzēs.

Ēriks Deiviss.  Tehgnosis : mīti, maģija un misticisms informācijas laikmetā. - Rīga : Jauno mediju kultūras centrs RIX-C, 2014

Sākot ar iespiedmašīnu un telegrāfu līdz radio, televīzijai un internetam - Ērika Deivisa grāmata “Tehgnosis” pēta misticisma pilnos impulsus, kas ir pamatā mūsu apsēstībai ar informācijas tehnoloģijām. Viedtālruņi, planšetdatori, moderno tehnoloģiju pastāvīga attīstība - visas šīs lietas nu ir kļuvušas par mūsu dzīves neatņemamām sastāvdaļām. Tomēr kā mēs nonācām līdz šī tehnoloģiju laikmeta kultam, kas nu ir pārņēmis visu pasauli? Trāpīgā un laikmetīgā grāmata “Tehgnosis” ir ceļojums mūsu gadu tūkstoša mediju pārbagātajā pasaulē, kuras nenoteiktās robežas un milzīgais ātrums pārveido mūsu identitātes.

Ja slimojat - jūsu organismā ir pārāk daudz skābju. - Rīga : Avots, 2015.

Ik dienas cilvēki nokļūst dažādās situācijās, kas negatīvi ietekmē ķermeni un labsajūtu. Grāmata sniedz atbildi, kā ar dažādiem pārtikas produktiem uzlabot savu labsajūtu un veselību. 
Stress, garīgas pārslodzes, smēķēšana, alkohols, kā arī apkārtējās vides piesārņojums rada ķermenī brīvos radikāļus, kas veicina nelabvēlīgu skābju uzkrāšanos. Grāmatā trīs nodaļās viegli uztveramā veidā aprakstīti pārtikas produkti, kas ir bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem un kuri jāiekļauj ikdienas uzturā, lai attīrītu organismu.

 Alēna Butkēviča.  Ceļā uz smaidu : atbildes uz pacientu visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, zobārstniecība no A līdz Z. - Rīga : Nordik, 2014

 Grāmatas tematiskajās nodaļās pavisam vienkāršā un saprotamā valodā apkopota informācija par zobārstniecības terminiem.

 Inta Blūma.  Latvietes karma. Sievišķā enerģija tuvplānā. - Jelgava : Valentia-1, 2014.

 “Šī grāmata ir par mums. Par sievišķību, sievišķo enerģiju, mūsu enerģētiku, sievišķā spēka avotiem, partnerattiecībām, seksualitāti, par attiecībām ar vecākiem un bērniem, par sievietes būtību un sūtību, kura var atklāties vien tikai iepazīstot sevi ārpus materiāli fiziskās pasaules robežām.” Autore.

 Pārējos jaunumus skatīt šeit: