MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Šogad bibliotēkā jauni žurnāli

Papildināts 2015. g. 27. janvārī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Šogad bibliotēkā jauni žurnāli

Kuldīgas Galvenās bibliotēkas apmeklētājus gaida ārkārtīgi bagātīgs preses izdevumu klāsts – 2015.gadam abonēti 100 nosaukumu periodiskie izdevumi. Savām interesēm atbilstošu lasāmvielu te atradīs ikviens. Šogad no jauna abonēti vairāki žurnāli.  

“Copes lietas” parāda makšķerēšanu vairāk kā piedzīvojumu un atpūtu nekā laika pavadīšanas veidu šauram profesionāļu lokam. Intervijas ar slavenībām, lasītāju konkursi par lielāko zivi, makšķernieku stāsti par ceļojumiem, reportāžas no sacensībām papildina ekspertu rakstus par zivju ķeršanas tehniku, taktiku un stratēģiju, kā arī ezeru dziļumu kartēm.

“Medības” ik mēnesi raksta par medībām, ieročiem, ekipējumu, likumiem un interesantiem cilvēkiem. Aktuālas intervijas un padomi medību suņu izvēlē un audzināšanā. Izcilākās trofejas, interesantākās medības ārpus Latvijas, medniekstāsti un mednieksievu receptes.

“Saimnieks” ir ikmēneša lauksaimniecības nozares komercžurnāls ražotājiem, kuri plāno savu saimniecību attīstību un saimniekiem, kuriem nepieciešama aktuāla un profesionāla tematiskā informācija. Tajā iekļautas rubrikas par finansēm, izglītību, tehniku, lopkopību, teorētiķu un praktiķu viedokļi.

“Ir Brīvdienas” - dzīvesstila žurnāls, kur ikvienam smelties iedvesmu vaļaspriekiem, ceļojumiem, atpūtai ar draugiem vai vienatnē un idejas, kā to visu darīt aizraujoši, veselīgi, zaļi un saskaņā ar gadalaikiem.

 Žurnāls “Top Gear” – viens no auto entuziastu iecienītākajiem žurnāliem vēsta aizraujošus stāstus par pasaulē interesantākajiem auto, vizītēm lielākajās rūpnīcās un noslēpumainās garāžās, nemainīgi lieliska humora un oriģinālu ideju pilns.

E-žurnāls “Skolas Psiholoģija” stāsta par veidiem, kā iepazīt sevi labāk caur skolotāja darbu. Dažādās nozarēs strādājošie psihologi, domātāji, izaugsmes treneri un lektori sniedz atbildes uz skolotāju jautājumiem, skaidro likumsakarības, kas izraisa konkrētas situācijas darbā, rada noteiktas emocijas un prāta uzstādījumus.

“Čaklās rokas” ir praktisks žurnāls radošiem cilvēkiem. Izšūšanas un šūšanas, adīšanas un tamborēšanas, filcēšanas, dekorēšanas un rotu darināšanas meistarklases un rokdarbu ABC.

“ШиК: шитье и крой” - šūšanas žurnāls ar piegrieztnēm. Adresēts tiem, kas seko modei un veido savu garderobi pašu rokām. Šūšanas entuziasti šeit atradīs interesantus dizaineru tērpus, kā arī ērtas šo tērpu piegrieztnes ar smalkiem darba gaitas aprakstiem.  

Viss abonētās preses saraksts atrodams Kuldīgas Galvenās bibliotēkas mājaslapā, sadaļā Preses izdevumi.

Foto no www.copeslietas.lv