MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Izsludina konkursu Kurzemes prozas lasījumi 2014

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Izsludina  konkursu Kurzemes prozas lasījumi 2014

Ventspils bibliotēka, sadarbībā ar Latvijas Literatūras centru un Ventspils Starptautisko Rakstnieku un tulkotāju māju, izsludina konkursu „Kurzemes prozas lasījumi 2014”, kas  notiek festivāla „Prozas lasījumi 2014” ietvaros.

Konkursā aicinām piedalīties Kurzemes autorus, kuri raksta prozu. Pieteikumi līdz 2014. gada 19. novembrim nosūtāmi Ventspils bibliotēkai Akmeņu ielā 2, Ventspilī LV-3601, e-pasts biblioteka@ventspils.lv.

Konkursa žūrija noteiks autorus, kurus uzaicinās dalībai „Kurzemes prozas lasījumos 2014”. Autorus par to informēs personīgi un viņu vārdus izziņos Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē www.biblioteka.ventspils.lv un Ventspils Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas tīmekļa vietnē www.ventspilshouse.lv 2014. gada 25. novembrī. “Kurzemes prozas lasījumi 2014” norisināsies 29.novembrī plkst. 12.00 Ventspilī.

Žūrija izvēlēsies  darbus, kuru autorus uzaicinās klātienē piedalīties festivāla „Prozas lasījumi 2014” pasākumos, kas notiks  decembra sākumā Rīgā.

Konkursa „Kurzemes prozas lasījumi 2014” žūrijā darbosies rakstnieki Aivars Eipurs un Andris Akmentiņš, Ventspils Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju  mājas direktore Andra Konste, Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura un direktores vietniece Olita Šteinmane.

Festivāls “Prozas lasījumi” norisinās kopš 1995.gada. Gadu gaitā „Prozas lasījumi” no neliela pasākuma Andreja Upīša dzimšanas dienas atcerei izauguši vairāku dienu prozas festivālā, kura programmā ar savu jaunāko darbu vai to fragmentu lasījumiem uzstājas dažādu paaudžu Latvijas rakstnieki un viesautori no Eiropas valstīm. „Kurzemes prozas lasījumi” šogad norisināsies jau piekto reizi.  

Informācija:
Olita Šteinmane
Ventspils bibliotēkas direktores vietniece
olita.steinmane@ventspils.lv
tālr. 63623231