MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Par mūžizglītību Kuldīgas svētkos

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Par mūžizglītību Kuldīgas svētkos

20.jūlijā Kuldīgas svētkos 1905.gada parkā darbosies Europe Direct informācijas centra (EDIC) Ventspils informācijas stends „Mūžizglītības loma personības izaugsmē”.

Apmeklējot EDIC stendu, ikviens varēs iegūt informāciju par Eiropas Savienības aktualitātēm, iepazīties ar materiāliem par mūžizglītības iespējām. Pārbaudot savas zināšanas par ES, svētku dalībnieki varēs piedalīties ekspreskonkursos un, izspēlējot spēli „20 minūtes pa Eiropas Savienību”, paceļot pa Eiropas valstīm. Darbosies radoša darbnīca bērniem.

EDIC Ventspils, iekļaujoties Europe Direct informācijas tīklā, kas darbojas visā Eiropas Savienībā, piedāvā iedzīvotājiem informāciju par ES pēc iespējas tuvāk viņu dzīvesvietai. Ventspils EDIC darbības reģions aptver ne tikai Ventspils pilsētu un Ventspils novadu, bet arī Kuldīgu un Kuldīgas novadu, Talsus un Talsu novadu.

Centrs atrodas Ventspils Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2, II stāvā. Apmeklētājiem tas atvērts darbadienās no 11.00-19.00, sestdienās no 10.00-16.00. Informāciju var saņemt uz vietas, pa tālruni vai faksu 63627362, vai e-pastā edic@ventspils.lv. Centra apmeklētāji bez maksas var izmantot datoru ar interneta pieeju, biroja tehniku, piedalīties centra organizētajos publiskajos pasākumos. Par EDIC un ES aktualitātēm var uzzināt Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē-  http://www.biblioteka.ventspils.lv kā arī  Twitter: @EDICVentspils, Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/edic.ventspils/, Facebook: EDIC Ventspils .

Europe Direct informācijas centra Ventspils darbību finansiāli atbalsta Eiropas Komisija.

Aicinām Kuldīgas svētku viesus un kuldīdzniekus apmeklēt Europe Direct informācijas centra Ventspils informatīvo stendu svētdien, 20.jūlijā Kuldīgas 1905.gada parkā no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00! Aktīvākos gaida balvas un pārsteigumi!

Informācija :
Vija Baško
Ventspils EDIC
vija.basko@ventspils.lv