MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Aicinām 3td e-GRĀMATU bibliotēkas lasītājus piedalīties konkursā

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Aicinām 3td e-GRĀMATU bibliotēkas lasītājus piedalīties konkursā

Šomēnes 3td e-GRĀMATU bibliotēka www.3td.lv  svin 3 gadu jubileju un vēlas arī savus lasītājus iepriecināt ar vērtīgām, skaistām un lieliskām dāvanām!

Aicinām piedalīties KONKURSĀ – sagatavot sirsnīgāko un interesantāko apsveikumu 3td e-GRĀMATU bibliotēkas www.3td.lv 3 gadu jubilejā! Uzvarētāji saņems vērtīgas balvas – grāmatas papīra formātā no 3td bibliotēkas sadarbības izdevniecībām – Zvaigzne ABC, Apgāds MansardsPrometejsLatvijas Mediji un Jumava, suvenīrdāvanas no Kultūras informācijas sistēmu centra un PĀRSTEIGUMA BALVU no 3td platformas izstrādātāja – IT uzņēmuma Tieto Evry in Latvia!

Aicinām Latvijas publisko bibliotēku lasītājus, kuri lasa vai arī ir ieinteresēti lasīt e-grāmatas 3td e-grāmatu bibliotēkā, sagatavot virtuālus apsveikumus 3td bibliotēkai un publicēt tos soctīklos – Facebook, Twitter un Instagram, pievienojot mirkļbirku #3td3gadi

Apsveikumus var publicēt visu mēnesi līdz pat 31. janvārim ieskaitot. Aicinām sveicējus izpausties radoši – tas var būt gan elektronisks attēls fotogrāfijas vai jebkura cita dizaina veidā (zīmējums, karikatūra, komikss), gan audio vai video ieraksts (video sveicienus vēlams veidot horizontālā formātā), kurā var būt izteikts novēlējums, var būt izteikts viedoklis par 3td bibliotēku, stāsts par kādu īpašu e-grāmatu vai arī par savu e-grāmatu lasīšanas pieredzi.

Februāra sākumā žūrija, ko veidos 3td.lv bibliotēkas projekta komanda, noteiks 3x3 jeb deviņus interesantākos apsveikumus un šo apsveikumu autori saņems balvas. Visvisatraktīvākā un izteiksmīgākā sveiciena autoram – pārsteiguma balva no Tieto EVRY in Latvia.