MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Digitālā nedēļa 2021

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Digitālā nedēļa 2021

Lai uzsvērtu, cik svarīgas ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir digitālās prasmes, rosinātu tās pilnveidot un arī aicinātu izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus darbā un ikdienā, no 22. līdz 26. martam norisināsies ikgadējā informatīvi izglītojošā kampaņa “Digitālā nedēļa 2021”. Tiešsaistes pasākumi, diskusijas un citas aktivitātes notiks vietnē e-prasmes.lv un arī Kuldīgas Galvenās bibliotēkas Facebook lapā.

“Digitālā nedēļa” ir daļa no Eiropas mēroga kampaņas “ALL Digital Week 2021” un Latvijā notiek jau 12. reizi pēc kārtas. Kampaņu organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un galvenajiem partneriem – Latvijas IT klasteri, Microsoft Latvia, Tet, Kultūras informācijas sistēmu centru un Latvijas Valsts radio un televīzijas centru.

Šogad Kuldīgas Galvenā bibliotēka piedāvā pieslēgties Facebook tiešraidēm, lai iegūtu jaunas prasmes Kuldīgas Galvenās bibliotēkas resursu izmantošanā.

  • Trešdien, 24. martā, plkst. 14.00, tiešsaistes saruna “Latviešu autoru dzejoļi bērniem e-katalogā”. Uzzini, kā viegli atrast dzeju bērniem Kuldīgas Galvenās bibliotēkas elektroniskajā katalogā.

  • Piektdien, 26. martā, plkst. 11.00, tiešsaistes saruna "Mans novads digitālajā vidē!”. Apgūsti Kuldīgas Galvenās bibliotēkas elektroniskā kataloga Novadpētniecības datubāzi un citas mūsu veidotās informācijas datubāzes.