MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

"13 - Mans laimīgais skaitlis" grāmatas prezentācija Zoom

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
"13 - Mans laimīgais skaitlis" grāmatas prezentācija Zoom
Ceturtdien, 18. martā, plkst. 14.00, platformā Zoom, būs lieliska iespēja iepazīties ar grāmatu “13 - Mans laimīgais skaitlis. Skolēna veiksmes rokasgrāmata” un tās līdzautori - skolotāju Māru Ozolu, kura prezentēs jauno pedagoģijas meistardarbu. Trīsdesmit minūtēs Māra paspēs gan pastāstīt par grāmatas vērtīgumu, gan atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem.
 
Lai piedalītos tiešsaistes prezentācijā nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu šeit: https://ej.uz/13zoom vai zemāk atrodamajā reģistrācijas formā!
 
Par grāmatu:
Kaspars un Māra pedagoģijas un psiholoģijas jomās strādā vairāk nekā 20 gadus. Taču katru gadu sastopās ar nelaimīgiem, kompleksu un sliktu atzīmju māktiem pusaudžiem un jauniešiem. Bieži viņu neapmierinātība ar sevi izpaužas kā agresija - pret sevi, biedriem, vecākiem, skolotājiem un pat gluži svešiem cilvēkiem. Dažiem izdodas palīdzēt. Citiem neizdodas. Arī grāmatas rakstīšanas laikā ik dienas nācās sastapt skolēnus, kuriem derētu steidzami izlasīt to vai citu nodaļu. Nu viņiem tāda iespēja būs. 13 nodaļās ir doti skaidrojumi, kāpēc mūsu dzīvē ir pārāk daudz neveiksmju un citu sliktu lietu, padomi šo šķērsļu pārvarēšanai un vingrinājumi sevis pilnveidošanai. Lai gan grāmata domāta jauniešiem, to itin labi var izmantot arī cilvēlki, kam šis vecums jau aiz muguras.