MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Interaktīvais pārgājiens “Kuldīga mākslinieka acīm”

Papildināts 2022. g. 07. oktobrī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Interaktīvais pārgājiens “Kuldīga mākslinieka acīm”

Kuldīgas Galvenā bibliotēka piedāvā iespēju interesantā veidā iepazīt Kuldīgu no cita skatu punkta –  interaktīvā pārgājienā “Kuldīga mākslinieka acīm”.

Kuldīga ir pilsēta, ko daudzu radošo profesiju pārstāvji ir izmantojuši iedvesmai saviem darbiem. Interaktīvajā pārgājienā ar uzdevumiem “Kuldīga mākslinieka acīm” vairāk uzzināsiet par Kuldīgas māksliniekiem un vietām, kur viņi pulcējas un glezno, tādējādi arī nostiprinot informācijas meklēšanas iemaņas par dzimto pilsētu un novadu - Kuldīgas Galvenās bibliotēkas veidotajā Novadpētniecības datubāzē.

Uzdevumi veidoti Google veidlapās, bet saite uz nākamo uzdevumu būs redzama pēc atbildes iesniegšanas. Meklēšanas ceļš ir norādīts katrā uzdevumā.
Izpildiet uzdevumu → iesniedziet atbildi → klikšķiniet uz saites un dodieties tālāk!

Pārgājiens ir veids, kā mūsdienīgā veidā iepazīt dzimto vietu, vienlaikus apgūstot prasmes informācijas meklēšanai katalogos un datubāzēs, kas turpmāk noderēs meklējot informāciju vai vienkārši vēloties uzzināt kaut ko jaunu. Šāda programma veicina lokālpatriotismu, aktīvu dzīvesveidu, kā arī saturīgu brīvā laika pavadīšanu ar ģimeni un draugiem.

Uzsākt programmu var reģistrējoties un sākot spēli patstāvīgi šeit: https://ej.uz/maksliniekaacim vai skenējot zemāk esošo QR kodu!

Piedāvājam izzināt arī citu pārgājiena maršrutu "Ūdens Kuldīgā"!