MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Digitālā nedēļa Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Digitālā nedēļa Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā

No 25. līdz 29. martam Latvijā tiek organizēta “Digitālā nedēļa”, kas notiek jau 10 reizi Eiropas kampaņas ALL Digital week 2019 ietvaros. Kuldīgas Galvenā bibliotēka aicina iedzīvotājus pilnveidot savas digitālās prasmes un izmantot digitālās tehnoloģijas, pakalpojumus. “Digitālās nedēļas” laikā tiks piedāvāti dažādi bezmaksas semināri un lekcijas visiem interesentiem.

“Digitālās nedēļas” ietvaros Kuldīgas Galvenās bibliotēkas organizētie pasākumi ir iedzīvotāju iespējas iepazīt dažādus elektroniskos pakalpojumus, kā izmantošana ikdienā ietaupa laika un finanšu resursus.

25.martā plkst. 13.00, Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā, notiks seminārs  un praktiska nodarbība “Digitālā saziņa ar valsti  - portāla latvija.lv izmantošana ikdienas situācijās”.
Vietu skaits ierobežots! Pieteikties zvanot vai sūtot SMS uz numuru 28670143 līdz 22.03.

26. martā plkst. 14.00, Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā, seminārs “Digitālā bibliotēka – nodarbība par pieejamiem bibliotēkas pakalpojumiem digitālajā vidē ērtākai, ātrākai un uzticamākai informācijas iegūšanai”. Semināra laikā interesenti tiks iepazīstināti ar attālināto grāmatu rezervēšanas un termiņa pagarināšanas iespējām, abonētajām datu bāzēm un e-bibliotēku.

Visiem interesentiem iepriekš pieteikties zvanot vai sūtot SMS uz numuru 28670143 līdz 22.03.

27. martā plkst. 11.00, Kuldīgas Mākslas namā, lekcija “NVA pakalpojumi e-vidē”. Noderīga informācija un par e-pakalpojumu apgūšanas un pielietošanas iespējām, CV un vakanču portālu, darba tirgus īstermiņa prognozēm, drošību interneta un digitālajos tīklos, karjeras e-pakalpojumiem un pasākumu pieejamības informāciju sistēmā.

28.martā plkst. 13.00, Kuldīgas Mākslas namā, lekcija “E-veselības pakalpojumu lietošanu ikdienā”. Lekcijas laikā iedzīvotāji varēs uzzināt noderīgu informāciju par e-recepšu, e-darbnespējas lapu un citu E-veselības pakalpojumu lietošanu ikdienā, kā arī saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Sekot līdzi “Digitālā nedēļa” jaunumiem var Kuldīgas Galvenās bibliotēkas mājaslapā WWW.BIBLIO.KULDIGA.LV, Facebook un Draugiem.lv lapās: /KuldigasBiblioteka, Twitter un Instagram profilos: @KuldigasGB.