MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Iespēja praktizēt angļu valodu bibliotēkā

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Iespēja praktizēt angļu valodu bibliotēkā

No 12. septembra, katru trešdienas vakaru, plkst. 18.00, Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā notiks angļu valodas sarunu klubs “Angļu valodas tējnīca”. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas praktizēt vai uzlabotu savu angļu valodas prasmi neformālā, sarunu veidā. Sarunu klubu vadīs Erasmus+ Eiropas Brīvprātīgā darba veicēja Tatjana Šiļuka no Ukrainas.

“Angļu valodu tējnīca” tiek veidota pēc valodu kafejnīcas principa - apgūt svešvalodu neformālā atmosfērā, aizraujošās sarunās pie kafijas vai tējas tases publiskā vidē, ar dažādiem cilvēkiem un atšķirīgiem valodas prasmju līmeņiem. Šādā veidā valodas zināšanas tiek uzlabotas socializējoties, veicinot prasmi ieklausīties un izprast valodas fonētikas un gramatikas principus, papildināt vārdu krājumu. Sarunu kluba tipa valodas apguve un praktizēšana motivē mācīties un pilnveidot sevi patstāvīgi.

Sarunu klubā “Angļu valodu tējnīca”  aicināts piedalīties jebkurš interesents, jebkādā vecumā ar iepriekš apgūtām pamatzināšanas angļu valodā. Piedalīties sarunu klubā var jebkurā tā norises dienā, jo katrā reizē tiks aplūkotas citas tēmas.

Pirmā sarunu kluba “Angļu valodas tējnīca” notiks trešdien, 12. septembrī, plkst. 18.00, Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā.

“Angļu valodas tējnīca” noris bez maksas.