MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Uzņēmēju digitālā diena

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Uzņēmēju digitālā diena

Trešdien, 21. martā, Kuldīgas Galvenā bibliotēka īstenos pasākumu “Uzņēmēju digitālā diena”, kas norisināsies “Digitālās nedēļas” ietvaros. Tās mērķis ir aicināt uzņēmējus, mikro komersantus, pašnodarbinātas personas un citus interesentus pilnveidot savas digitālās prasmes, izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus, lai veicinātu produktivitāti ikdienā. Bezmaksas semināri un lekcijas notiks Kuldīgas mākslas namā no plkst. 11.30.

Uzņēmēju digitālajā dienā būs iespēja uzzināt vairāk par dažādiem e-pakalpojumiem, interneta resursiem un rīkiem, ko pielietot ikdienā, lai samazinātu laika un finanšu resursus, kā arī par dažādām digitālo kompetenču uzlabošanas iespējām. Lekcijas un seminārus rīko Kuldīgas Galvenā bibliotēka sadarbība ar Valsts darba inspekciju, LR Patentu Valdi, LR Uzņēmumu reģistru un SIA “Datorzinību centrs”.

 

21. marta "Uzņēmēju digitāla diena" plāns:

  • 11.30 Valsts darba inspekcijas vadītais seminārs “OiRA – interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšanai mazo uzņēmumu darba devējiem”. Tā laikā būs iespēja arī praktiski apgūt darba risku novērtēšanas rīku speciālistu pavadībā ar personīgo, vai bibliotēkā pieejamiem datoriem. 
  • 13.00 LR Patentu Valdes vadīta lekcija “Rūpnieciskā īpašuma aizsardzība. Informācijas avoti” – ieskats kā aizsargāt savu intelektuālo īpašumu no A līdz Z.
  • 14.30 LR Uzņēmumu reģistrs informēs lekcijā: “E-pakalpojumi uzņēmēju ikdienas vajadzībām”, par tīmekļa vietnē pieejamiem rīkiem uzņēmēju ikdienas vajadzībām ar paraugdemonstrējumiem.
  • 15.30 SIA “Datorzinību Centrs” vadītā informatīva prezentācija par Eiropas Savienības Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitātes realizēto apmācību projektu “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju attīstībai un darbinieku izaugsmei”.
  • 16.00 SIA “Datorzinību Centrs” sniegs informatīvi izglītojošu lekciju “Digitālā darba vide darbinieku ikdienas produktivitātes veicināšanai”. Semināra mērķis ir informēt jaunos un topošos uzņēmējus par dažādām atbalsta iespējām mazai un vidējai uzņēmējdarbībai.

Lūgums reģistrēties “Uzņēmēju digitālā diena” šeit: EJ.UZ/DIGIDIENA

Pasākumu laikā darbosies arī Kuldīgas galvenās bibliotēkas - Mobilā bibliotēka, kur uz vietas būs iespēja saņemt sev interesējošo nozares grāmatu. 

Sekot līdzi “Digitālā nedēļa” un “Uzņēmēju digitālā diena” jaunumiem var Kuldīgas bibliotēkas mājas lapā WWW.BIBLIO.KULDIGA.LV, Facebook un Draugiem.lv lapās: /KuldigasBiblioteka, Twitter un Instagram profilos: @KuldigasGB.