MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Kā savienot psiholoģiju un kulināriju

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Kā savienot psiholoģiju un kulināriju

Ko ēšanas paradumi var vēstīt par cilvēku? Tas, kādus produktus viņš izvēlas, ko no tiem gatavo, kā klāj savu svinību galdu, parāda viņa psiholoģisko portretu.  

Grāmata ir ceļvedis individuālās personības un apkārtējo cilvēku izzināšanā caur kulinārijas prizmu. Tā aptver desmit laikmetus, sākot no akmens laikmeta līdz mūsdienām, sniedzot likumsakarības saistībā ar ēšanas paradumiem un cilvēka personību.

Grāmatas "Psiholoģija un kulinārija vai kulinārija un psiholoģija" autori ir savas jomas eksperti, entuziasti un atzīti profesionāļi - psihoterapeite un rakstniece Evelīna Grava un starptautiski pazīstamais šefpavārs, kā arī Kukšu muižas īpašnieks, antikvāru mākslas darbu eksperts un kolekcionārs Daniels Jāns.