MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

E-prasmju nedēļa 2017

Papildināts 2017. g. 03. aprīlī
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
E-prasmju nedēļa 2017

  No 27. līdz 31. martam Kuldīgas Bērnu literatūras centrā noritēs akcija – konkurss “DigiKuldīga”, kurā apmeklētājiem būs iespēja virtuāli iepazīt Kuldīgu un atbildēt uz āķīgiem jautājumiem, kā arī iepazīt bibliotēkas veidotās un abonētās datu bāzes. Centīgākos gaida arī balvas!

 Savukārt skolēniem 28. un 30. martā būs iespēja iepazīties ar bibliotēkas elektroniskajiem pakalpojumiem: datu bāzēm, attālinātu grāmatu rezervāciju un lietošanas termiņa pagarināšanu. Bibliotēkas abonētās datu bāzes ir īpaši noderīgas skolēniem, jo tajās ir pieejama daudzveidīga informācija latviešu un angļu valodā. Daļu no datu bāzēm ir iespējams izmantot arī attālināti.

  Visas nedēļas garumā bibliotēkā varēs sekot līdzi tiešraidēm no interneta vietnes www.eprasmes.lv .

  Būs iespējams iesaistīties konkursā “Piedalies, atrodi, skaties!” - atrodi pareizās atbildes uz pieciem konkursa jautājumiem un laimē iespēju skatīties kino! Konkurss notiks no 27. marta līdz 31. martam. Jautājumi par e-vidi un prasmēm interneta vidē katru dienu tiks publicēti tiešsaistes sociālajos tīklos un Kuldīgas Galvenās bibliotēkas mājaslapā www.biblio.kuldiga.lv. Atbildes meklējamas Kuldīgas, Alsungas un Skrundas bibliotēku kopkatalogā. Konkursa nolikumu skatīt zemāk pievienotajā dokumentā.

Konkursa jautājumi:

1. jautājums - http://ej.uz/e-prasmes_konkurss_1

2. jautājums - http://ej.uz/e-prasmes_konkurss_2

3. jautājums - http://ej.uz/e-prasmes_konkurss_3

4. jautājums - http://ej.uz/e-prasmes_konkurss_4

5. jautājums - http://ej.uz/e-prasmes_konkurss_5

PDF